21/1/08

Algunes fotos de Sant Antoni

Com vai dir a l' entrada anterior aquí us deixo algunes fotos de la nit més calenta del gener:

- A esta veiem com estave tot abans de començar, a les 16:00 hores aproximadament:



- I aquí tenim als valents que van anar a buscar la llenya i la terra necesària per poder fer foc. Des d' aquí agraïr a la gent que fa les obres als coles de baix per que ens van donar tot el que ens feie falta, unes bones soques ( com veieu més avall ) i terra, per muntar una foguera en un temps récord. També donar les gràcies a Pep Barbero que va fer de xófer en lo seu tractor:




- La foguera casi acabada i a punt per encendre ( a les 18:00 hores ja estave en flames )



- Però abans d' encendre, feie falta una mica d' alcohol ( 300 llaunes ), que va arribar procedent de Guillaume el francés amb el seu franxutetwingo. També donar les gràcies a Discospringflix, ja que ens van deixar una nevera per les llaunes i un fart de taules i cadires per poder sopar:



- Així que vam procedir a l' encesa, però en tant alcohol al cos casi sopem carn de cOrBELLA amb guarnició:



- La tarde va anar passant i a mesura que s' aproximave l' hora de sopar la població anave creixent, mireu quin munt de gent i de colles diferents que ens vam aplegar, la veritat és que va ser algo molt bonic ( sort que vai sopar lo primer ):



- Una vegada sopats i amb forces renovades ( després de dormir un bon rato al costat del foc )va anar passant la nit de rialla en rialla fins que va arribar un moment en que erem quatre, i per que van vindre los reforsos ( els que anaven de nit i es van presentar a les 6:00). Es va fer de dia, ja eren les 9:00, i vist lo que hi havie vam anar a fer una dormideta per que molt pronte tocava....




- ...tocave PAELLA! A la nit, quan vam veure que aquelles soques no s' apagarien en dos dies, vam decidir que a l' un demà fariem paella ( jo pensava que finalment no es farie i que la gent se quedarie a casa dormint ) així que a les 13:30 vai decidir passar per la foguera per veure si era veritat o ho havia somiat i sí, allí estaven alguns preparant el dinar. Finalment vam fer dos paelles ( gràcies al Restaurant Guillen i al Racó )que estaven boníssimes i més tard els més farts encara vam brenar i tot, gràcies a Chapi que va anar a buscar uns quants troncs per poder fer més brasa, pel que m' han dit ( jo ja no vai arribar ), uns quants van sopar i tot.



1 comentario:

Jordi dijo...

Xeic no sabia que tenies un blog. Ja m'aniré passant de tant en tant. Al meu blog també tinc unes quantes fotos de quan vam anar a buscar troncs a les escoles de baix. Fins aviat i felicitats pel blog!