14/1/08





Adan i Eva

Això que estaven Adan i Eva, i ja portaven uns dies en que ell no tenia ganes de fer res en Eva, la qual anava caxonda perduda. Cansada d' esperar decideix anar a buscar un altre objecte de plaer i pel camí es troba amb un dinosaurio al que li diu si te ganes de fer l' amor en ella. El dino sorprès, li diu que no pot, que és antinatural i que Déu nostre senyor els castigaria. Eva, enfadada i més calenta encara, fot un sal i d' una mossegada li arranque los ous.

Passat este mal moment Eva continue caminant i se trobe amb un gorila, al qual degut el seu estat de calentura se li tire damunt dient-li: " soc teua, fes-me lo que vulgos...." El gorila espantat se la treu de damunt com pot i li diu: "ho sento molt però tinc una dona a la qual estimo molt." Eva no s' ho pot creure i més enfadadai calenta que mai li arrenca els pels del cul al pobre gorila.

Al final Eva es posa dintre un riu tota despullada i nota com un peix se li fica entre les cames, ella sense pensar-ho ni un segon l' agafa i l' utilitza com un consolador dels que hi han actualment.

Gràcies a aquests relats la humanitat sap dos coses:

1-. L' extinció dels dinosaurios
2.- Per què el monos tenen el cul pelat

Però el que no sabrem mai és: quin gust tenie el peix abans de passar per Eva?

D' aquí també ve la frase feta: " Que te folle un pez"


Jugar al Eva y Adán

No hay comentarios: